Президент каталонців Жоан Лапорта спортивний віце-президент Рафа Юсте дали зрозуміти, що вони намагаються змусити тренера відмовитися від намірів піти з клубу наприкінці поточного сезону. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Хаві Ернандесу пропонують довгостроковий проєкт під його керівництвом, йдеться не про один чи два сезони. У сили іспанця вірять з кількох причин. По-перше, Хаві довів свої вміння розкривати молодь, як от Ламін Ямал, Фермін Лопес, Пау Кубарсі та інші. По-друге, він знайшов спільну мову з ветеранами, зокрема, Робертом Лєвандовскі.

Лапорта збирається зберегти контракт тренера до 2025 року. За своїм бажанням, Хаві зможе його продовжити до 2026-го. Щоб продемонструвати серйозність своїх намірів, цього літа боси "блаугранас" підсилять команду кількома великими іменами. Головною трансферною ціллю клубу на наступний сезон залишається Ерлінг Холанд.

Нагадаємо, Барселона йде другою у Ла Лізі з відставанням у 8 очок від Реала. Крім цього, команда продовжує боротьбу в Лізі чемпіонів, де у чвертьфіналі зустрінеться з ПСЖ.