Українська Прем'єр-ліга. 22-й тур

Полісся – Чорноморець – 1:4

Голи: Кушніренко, 74 – Авагімян, 53, 60, 64, Кузик, 90

Вилучення: Кушніренко, 78

Полісся після надуспішного початку сезону розтринькало свою перевагу і випало із зони єврокубків. До матчу проти "моряків" команда з Житомира підійшла з 7-матчевою безвиграшною серією. У трьох крайніх поєдинках "вовки" набрали 0 балів, власне, як і Чорноморець.

Перша половина запам'яталась ефектною відкритою грою від обох команд. Полісся могло кілька разів карати гостей за помилки поблизу власних воріт. Петряк вже на 8-й хвилині пробачив Брагару. Ближче до перерви останній підстрахував кіпера, заблокувавши удар венесуельського новачка "вовків" Луїфери Ернандеса.

Невдовзі після початку другого тайму Чорноморець конвертував мінімальну перевагу у голи. Авагімян відзначився хет-триком за 10 хвилин. Кушніренко скоротив відставання, скориставшись кутовим, але у житомирців не було шансів повернутися у гру. Вже за 4 хвилини автор голу отримав червону і залишив свою команду в меншості.

Авагімян ще встиг поштовхатися із суперником на емоціях, але пішов на заміну без червоної. На 90-й хвилині Кузик у контратаці поставив крапку – 4:1.

Чорноморець набрав 26 очок і перервав 3-матчеву серію поразок. Полісся не перемагає вже 8 ігор поспіль – 6 місце, 33 бали.