Матч Шахтар – Чорноморець на Арені Львів розсудить Віктор Копієвський. Його асистентами будуть Олександр Корнійко та Ярослав Трехліб. Четвертим арбітром стане Андрій Коваленко. За VAR відповідатиме Олексій Деревінський.

Поєдинок між Поліссям та Ворсклою обслуговуватиме Максим Козиряцький. Йому асистуватимуть Володимир Висоцький та Денис Марченко. Четвертий арбітр – Віталій Романов, відеоасистент – Ігор Пасхал.

"Про впровадження такої процедури призначення арбітрів говорив у своїй програмі президент УАФ Андрій Шевченко. І 29 березня Комітет арбітрів УАФ, який очолює Катерина Монзуль, вирішив провести тестування цієї процедури.

Віктор Дердо розповів про процедуру жеребкування, а керівник української Прем’єр-ліги Євген Дикий та президент Професіональної футбольної ліги Олександр Каденко за допомогою жереба визначили, хто з арбітрів який півфінал буде проводити", – йдеться на офіційному сайті УАФ.

Нагадаємо, матчі півфіналу Кубка України відбудуться 3 і 4 квітня. Вирішальний матч за трофей запланований на 15 травня на стадіоні Авангард у Рівному.