Нагадаємо, в обох матчах проти Боснії і Герцеговини та Ісландії "синьо-жовті" поступались по ходу гри, однак робили ефектні камбеки та виривали перемоги з рахунком 2:1.

"Я думаю, якщо в аптеках залишився валідол, я не буду здивований, якщо його вже там немає. Я дуже перепрошую, я не можу це від всієї збірної казати, тому що я просто гравець, але я все розумію, як люди переживають, як люди спостерігають за грою. Я все це розумію. Хочеться здобувати результат якомога швидше і спокійніше, але що маємо, те маємо.

Якщо чесно казати, була далеко невдала гра проти збірної Боснії, все це розуміли. Перший раз створили момент на 85-й хвилині. Що маємо, то маємо. Звичайно, потрібно працювати над собою. У нас є дуже багато недоліків. Але також я можу сказати, що у нас хороша команда, дуже багато хороших гравців. У нас перебудовується збірна, потрібно звикати один до одного. Я вірю в те, що в нас велике майбутнє.

Роман Яремчук дав дуже хороші слова після гри з Боснією, коли в роздягальні нагадав нам про той досвід, який ми мали проти збірної Уельса. Я теж пам’ятаю, як ми раділи після гри зі збірної Шотландії, коли ми перемогли, але це був тільки один крок. І Роман нагадав всій команді, що ми вже маємо цей гіркий досвід з приводу того, що ми ще не вийшли нікуди. Він підібрав дуже правильні слова, і вже ми налаштовували себе на цю гру", – розповів Зінченко в коментарі YouTube-каналу Трендець.