Відбір на чемпіонат Європи-2025

Азербайджан U-21 – Україна U-21

Голи: Яцик, 25, Очеретько, 40, Рубчинський, 56

Молодіжна збірна України зуміла здобути шосту поспіль перемогу в груповому етапі відбору на європейську першість. Під гарячу руку потрапила команда з Азербайджану.

Впевнений результат "синьо-жовті" забезпечили вже в першому таймі, шокувавши суперника двома забитими м'ячами. Олег Очеретько відпасував на Іллю Крупського, який грав дебютний матч за збірну в офіційних матчах. Крайній захисник вдало прострілив у воротарський майданчик, де Олександр Яцик переправив м'яч у сітку воріт.

За декілька хвилин до перерви підопічні Мельгоси організували красиву комбінацію. Буквально за допомогою трьох передач вдалось вивести на удар Очеретька. Хавбек майстерно пробив у кут воріт і подвоїв перевагу своєї команди.

Домінацію вдалось продовжити і в другій половині. Ідеальний контроль м'яча від українських гравців позбавив азербайджанців жодних шансів. Довести рахунок до розгромного зумів Валентин Рубчинський, який отримав передачу від нестримного Очеретька. Хавбек обережно одним дотиком обробив м'яч, а наступним покотив круглого повз голкіпера.

У підсумку збірна України продовжує лідирувати в групі F, маючи в активі стовідсотковий показник – 18 очок. Щоправда, на п'яти наступають однолітки з Англії, які набрали на три бали менше.