"У збірній України багато індивідуально сильних гравців, і нам потрібно подбати про розв'язання цієї проблеми. Зокрема, вони мають швидких футболістів, які грають на клубному рівні у провідних європейських лігах.

Подивіться, скільки голів їхній нападник із Жирони (Артем Довбик, – ред.) вже забив цього сезону. А Мудрик дуже небезпечний на фланзі. Є й інші виконавці гарної якості. Звичайно, це набагато сильніший суперник, ніж збірна Ізраїлю, з якою ми грали у півфіналі плей-оф.

Але й у нашій команді є чудові гравці, які виступають на високому рівні та дуже добре показують себе у своїх клубах. Тож не треба боятися якихось індивідуальних якостей суперника – важливо протидіяти їм правильними командними діями.

Ми розуміємо, що атмосфера у Вроцлаві буде не на нашу користь. У господарів поля у цій грі точно буде набагато більше вболівальників, ніж було під час нашого виїзного матчу з Ізраїлем. Грати за таких умов – це те, чого нам варто повчитися. Але важливо, що в нашому складі є досвідчені гравці – вони допоможуть молодим хлопцям упоратися із хвилюванням та тиском трибун", – цитує Гудмундссона Sport.ua.

Нагадаємо, надважливий поєдинок відбудеться вже цього віторка, 26 березня. Початок о 21:45 за київським часом.