Збірна України буде номінальною господаркою цього надважливого матчу. Але через розв'язану росією війну підопічні Сергія Реброва змушені приймати суперників у Польщі. Поєдинок відбудеться на стадіоні Тарчинські Арена у Вроцлаві.

Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом у вівторок, 26 березня. Вболівати за Україну у прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO (за наявності відповідної підписки). Трансляція відбудеться на каналі MEGOGO Футбол Перший, у розділі Спорт, а також на спеціальному каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Також подія буде доступною у режимі реального часу на місцевих телеканалах Суспільного.

Матч розсудить французька бригада арбітрів на чолі з Клеманом Тюрпеном. На лініях йому допомагатимуть Ніколя Дано та Ерван Фенжан. Резервним арбітром буде Франсуа Летексьє. За VAR відповідатиме Жером Брісар, а його асистентом буде Віллі Делажо.

До слова, Тюрпен обслуговував поєдинки збірної України тричі – усі зустрічі завершувалися нічиєю. Це відбувалося у 2012-му і 2016-му роках у кваліфікації на Мундіаль проти Молдови (0:0) та Ісландії (1:1) і у кваліфікації Євро-2020 проти Португалії (0:0).

У півфіналі плей-офф відбору на чемпіонат Європи-2024 підопічні Сергія Реброва вигризли перемогу в Боснії та Герцеговини (2:1). Героєм поєдинку став Роман Яремчук, який вийшов на заміну на 81-й хвилині та встиг оформити гол+асист, який перевернули результат з ніг на голову. Натомість Ісландія у своїй дуелі розтрощила Ізраїль (4:1).

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом фінального матчу плей-офф відбору на Євро-2024 вважає Україну. Коефіцієнт на перемогу нашої національної команди в основний час – 1,50. На успіх скандинавів – аж 7,70. Ціна нічиєї – 4,40.

На прохід підопічних Сергія Реброва у фінальну частину континентальної першості ставлять 1,25 бала. На успіх Ісландії – 4,20.

Фахівці очікують на не надто результативну дуель. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,08. На аналогічний тотал менше – 1,85.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають українського форварда Жирони Артема Довбика (2,25). Також високо оцінюють шанси вінгера Челсі Михайла Мудрика (2,85) та нападника Валенсії Романа Яремчука (2,95).

Додамо, що переможець поєдинку Україна – Ісландія у фінальній частині чемпіонату Європи-2024 потрапить у групу E, де свого останнього суперника чекають Бельгія, Словаччина і Румунія.