Матч відбудеться у суботу, 23 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за перебігом гри можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Збірна Німеччини продовжує підготовку до домашнього Євро на чолі нового тренера Юліана Нагельсмана, який проведе під керівництвом Бундестім лише 5 поєдинок. "Манншафт" не може здобути перемогу вже три гри поспіль, які закінчувались поразками проти Австрії (0:2), Туреччини (2:3) і нічиєю з Мексикою (2:2). Натомість Франція впевнено пройшла груповий етап кваліфікації і з першого місця пробилась на європейську першість, набравши 22 бали з 24 можливих.

У вересні минулого року збірні вже зустрічались в рамках товариського матчу. Тоді Німеччина досить несподівано здивувала команду Дешама і здобула мінімальну перемогу – 2:1.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом зустрічі вважає Францію. Коефіцієнт на їх перемогу складає 1,86 бала. На успіх Німеччини – 4,30. Ціна нічиєї – 3,90.

Фахівці очікують на результативне протистояння. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,77 бала. На аналогічний тотал менше – 2,17. Ймовірність того, що Франція виграє без пропущених голів складає 3,30, Німеччина – 8,30.