"Я думав, що наші гратимуть краще і впевненіше. Проте матч показав, що боснійська команда – хороший суперник. Вони грали дисципліновано, не залишали вільних зон, зустрічали одразу на прийомі м'яча, не давали розбігатися. Тому збірній України було складно. Навіть можна сказати, що нам більше пощастило, адже на полі були дві рівні команди.

Я думав, що Роману Яремчуку буде складно себе проявити у ті 10-12 хвилин, на які він виходив на поле. Як виявилося, я помилився. Яремчук вийшов і дуже впевнено виглядав. Фактично він зробив гру.

Артем Довбик не був помітним, однак опинився у потрібному місці. Але треба зважати на те, що з ним щільно грав Сеад Колашинац. І загалом усі боснійці діяли жорстко і щільно.

До речі, якщо аналізувати перший гол Яремчука, то варто похвалити Юхима Коноплю. Він виконав передачу не вздовж, як раніше це робив Мудрик, коли навішував у руки воротарю і просто розминав його.

Щодо Мудрика, мені здається, на нього усі тиснуть, можливо, навіть трохи заздрять. Усе через ту ціну у 100 мільйонів. Якщо б Михайла продали за мільйонів 30-40, то його б так часто не обговорювали. Тому Мудрику добряче дістається. А так у нього шалений талант, це молодий хлопець. Він на правильному шляху.

Молодь загалом сподобалася, вони мають ігрову практику у своїх клубах. І важливим є їхній менталітет – інший, не такий, який мали ми чи навіть старші хлопці. Це нове покоління", – розповів Косирін у інтерв'ю football24.ua