"Буча. У наше котеджне містечко потрапили ракети. Три роки тому ми переїхали жити в це красиве місце під Києвом. Тут ми виховували дітей, влаштовували святкові вечірки, насолоджувалися спокоєм лісу і приймали гостей.

24-го лютого я був у Львові, а дружина з дітьми у Бучі. Мене розбудив нічний дзвінок Юлі. По аеропорту Антонова, який за кілька кілометрів від нашого дому, стріляли ракетами, а над містом літали бойові російські вертольоти.

Більшість наших друзів виїхали з Бучі в перші дні, але були й такі, хто відмовився покинути домівку. У цьому місті загинуло багато цивільних людей і безліч окупантів. Тут спалили багато російської техніки, наші герої відбили багато атак. Але "орки" ховаються в будинках і між ними.

У нашому котеджному містечку дехто дороблював ремонт, дехто не встиг прожити жодного дня в новому будинку, хтось працював все життя, аби купити власну домівку. У когось там залишилися всі речі.

Я не знаю, коли точно повернуся до Бучі. Дороги, мости, будинки та критична інфраструктура – знищені.
Але я певен, що житиму у своєму домі, в українській Бучі. В один прекрасний сонячний день ми зустрінемося з сусідами, обіймемо один одного і разом будемо спочатку плакати, потім радіти перемозі України. А далі розпочнеться робота і будівництво нової, сильної, незалежної, успішної, багатої та квітучої України", – написав Дмитро Поворознюк у своєму Instagram.