У поєдинку з Боснією та Герцеговиною дебютували одразу три гравці збірної України: Володимир Бражко, Максим Таловєров і Олексій Гуцуляк. Бражко вийшов одразу в основному складі.

"Готувався до цього, було чимало думок. Заспокоював себе, трішки хвилювався, але багато хлопців мене підтримали, головний тренер. Вийшов зі спокійною головою. Так, були помилки, але головне, що ми перемогли.

Наскільки емоційний матч? Зараз без емоцій, їх всі залишив на полі. Все віддав уболівальникам та команді. Намагався допомогти по максимуму, сподіваюся, що вийшло. Як оцінюю дебют? Нормально, але є куди покращуватися.

Першу та другу зону проходили без проблем. А ось у третій, коли доставляли м'яча вперед, не могли зробити якихось комбінацій та створити моменти. З цим була проблема. У другому таймі трішки перебудувалися, я почав сідати третім захисником для розіграшу. Зінченко та Судаков грали опорними півзахисниками, більше як інсайди. В них та у флангових захисників було більше простору. Десь вийшло. Потім мене вже змінили, грали у два нападники, створили моменти і забили. Дуже радий, що ми перемогли, це найголовніше", – сказав Бражко у коментарі для Суспільне. Спорт.