"85 хвилин були чудовими, зараз неможливо очікувати більшого від цього складу. Мені дуже шкода хлопців і те, як ми пропустили гол у ситуації, коли вели. Фактично пропустили два м'ячі на контратаках. Україну було важко стримувати, а травми двох важливих гравців спричинили розвал нашої команди. Я нічого не маю проти хлопців, які вийшли на заміну.

Мої гравці виклалися на повну і провели якісний матч. Ми нейтралізували дуже хорошу команду 85 хвилин, але забракло концентрації, щоб добити Україну. Єдина відповідальність лежить на нас, тренерах. Хлопці не винні.

Особливо прикро, що ми втратили хороший момент якраз перед першим голом України. Проти таких команд важко створювати моменти, але нам вони до гола не створили і половини шансу. Гравці тактично чудово виконали те, що від них очікували. Я радий, що повірив у них, допоміг, чим зміг. Вони також зрозуміли, що на поразках навчаєшся, і, принаймні, усвідомили, що можуть зробити набагато більше, ніж за останні рік чи два.

Ця збірна може зробити набагато більше і приносити задоволення вболівальникам. Хлопці показали, що можуть грати матчі рівня Євро", – N1 цитує Мілошевіча, який перед матчем відзначився скандальними репліками. Наставник Боснії і Герцеговини заявив, що війна в Україні – це проблема самих українців.