"Не можу нічого коментувати – ані про Дейд Каунті, ані про те, де я перебуваю, адже з великою повагою ставлюся до Романа Йосиповича Григорчука. Тож будь-які мої коментарі можуть вплинути на цю дуже хорошу людину.

Повторюсь: не буду нічого коментувати – просто не хочу. Я маю на це право. Не хочу далі втягуватись в цю історію і не знаю, кому вона важлива. Не розумію, чим я відрізняюсь від інших футболістів, які виїхали за кордон і не повернулись до України.

І чому не було до мене такої уваги, коли в мою квартиру прилетів "шахед", і ніхто про це не написав? Тож вибачайте, що не відповів на ваші питання. Ось такий мій коментар", – цитує Касьяненка Sport.ua.

Нагадаємо, під час повернення Чорноморця зі зборів у Туреччині 26-річний фахівець не сів у літак разом з командою. Згодом Касьяненко знайшовся у Маямі (США) і за чутками навіть встиг працевлаштуватися тренером у місцевому клубі Дейд Каунті.

До слова, Мінмолодьспорту регулярно оновлює перелік спортсменів, які прострочили терміни перебування за кордоном. До цього списку входить низка відомих українських футболістів: Артем Довбик (Жирона), Михайло Мудрик (Челсі), Ілля Забарний (Борнмут), Анатолій Трубін (Бенфіка), Сергій Булеца (Заглембе), Артем Дудік (екс-Металіст 1925) та Артем Громов, які нині перебувають у статусі вільного агента.