Вже у четвер, 21 березня, збірна України зіграє півфінальний матч плей-офф відбору на Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини. Один з лідерів команди Олександр Зінченко розповів про свій стан здоров'я після травми та зізнався, що українські футболісти тренують пробиття пенальті перед майбутньою грою.

"Ми знаємо, що буде тяжко. У суперника чудова команда. Вони мають багато досвідчених гравців. Кожна збірна намагається грати краще перед вболівальниками. Чекаємо на важку гру. Сподіваюся, що завтра нам вдасться виступити якнайкраще.

Атмосфера чудова. Ми всі розуміємо, навіщо сюди приїхали. Усвідомлюємо відповідальність. Підготовка відбувається належним чином. Сподіваюся, ми зможемо показати це на полі. Я почуваюся добре як фізично, так і психологічно. Готовий на всі 100% допомогти збірній.

Якщо ми зіграємо внічию, то будуть екстра-тайми та пенальті. Хотілося б досягти позитивного результату в перші 90 хвилин, але у футболі буває будь-яке. Потрібно бути готовими до всього. Практикували пенальті на тренуваннях", – розповів Зінченко на прес-конференції.