Напередодні матчу Челсі зіштовхнувся з величезними проблемами через санкції проти російського олігарха Романа Абрамовича. Власник клуб продати вже не може. Також заборонено реалізовувати квитки на матчі, підписувати гравців, отримувати кошти від партнерів. До того ж титульний спонсор "Three UK" призупинив співпрацю з командою. А це партнерство приносило лондонцям 40 млн фунтів щосезону.

У поєдинку з Норвічем справи йшли значно краще. Вже на 3-й хвилині вдалося відкрити рахунок. Маунт навісив до штрафного, а Чалоба головою відправив круглого у ворота суперника. Автор результативної передачі також відзначився голом, влучивши у правий кут. "Пенсіонери" пішли на перерву з комфортною перевагою.

Другий тайм почався спокійніше. Футболісти Норвіча намагалися створювати моменти біля воріт гостей, але лондонці повністю контролювали гру. Проте "канарки" зуміли відіграти один м'яч – Теему Пуккі реалізував пенальті. Цю можливість господарям подарував Чалоба, зігравши рукою. Хаверц вирішив виправити помилку свого партнера, забивши на останніх хвилинах. Матч завершився з рахунком 1:3.

Челсі посідає 3-ю позицію з 56-ма балами, натомість Норвіч – аутсайдер АПЛ. Клуб має у своєму активі лише 17 очок.