Ліга 1. 26-й тур

Монпельє – ПСЖ – 2:6

Голи: Норден, 30, Саваньє, 45+1 – Вітінья, 14, Мбаппе, 22, 50, 65, Лі Кан Ін, 53, Мендеш, 89

Парижани перервали свою невдалу серію без перемог в чемпіонаті, яка тривала три матчі. Головним героєм матчу став зірковий Кіліан Мбаппе, який допоміг своїй команді здобути розгромну перемогу.

Вже на старті нападник віддав результативну передачу на Вітінью, а через декілька хвилин відзначився особисто, пробивши з гострого кута точно під стійку. У відповідь господарі несподівано повернули інтригу і зрівняли рахунок зусиллями Нордена та Саваньє.

Однак нестримний Мбаппе не планував, щоб ПСЖ втратив в цьому матчі очки. Іменитий француз потужно пробив з-за меж штрафного майданчика і від перекладини відзначився шикарним голом. Через три хвилини ще один шедевр завбив Лі Кан Ін, який закрутив м'яч точнісінько в кут.

На цьому підопічні Енріке не зупинились. Продовжив знищувати суперника Мбаппе. Кіліан продемонстрував свою шалену швидкість, обігнав опонентів і легко реалізував вихід віч-на-віч, оформивши четвертий в сезоні хет-трик. В активі нападника вже 38 голів в цьому сезоні.

За лічені хвилини до фінального свистка господарі пропустили вшосте. У підсумку ПСЖ впевнено лідирує в чемпіонаті – відрив від другого місця складає 12 очок.