Матч відбудеться у неділю, 16 грудня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за перебігом гри можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Зараз Барселона посідає друге місце в Ла Лізі, маючи в активі 61 очко. Атлетіко йде одразу за нею (55 залікових балів). Лідирує Реал, у якого 69 пунктів. А на другій позиції розташувалася Жирона (62 очки).

Днями каталонці в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів вибили Наполі. Мадридський клуб також вийшов у чвертьфінал найпрестижнішого єврокубка, залишивши за бортом Інтер після серії пенальті.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом поєдинку у Мадриді вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу "матрацників" – 2,42 бала. На успіх Барселони – 3,05. Ціна нічиєї – 3,75.

Фахівці очікують на результативне протистояння. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,67 бала. На аналогічний тотал менше – 2,26.

Найімовірнішими авторами голів букмекери вважають форварда каталонців Роберта Лєвандовскі (2,50) та нападника Атлетіко Альваро Морату (2,50).