"У нас була усна домовленість з директором. Думаю, директор так само розмовляв з президентом щодо цього, що якщо буде хороша пропозиція взимку, і мене відпустять, то мені зроблять новий контракт на покращених умовах.

Я мав контракт до літа 2028-го і продовжив його на пів року, але вже на покращених умовах. Просто була ситуація, що люди почали ставити запитання, навіщо я продовжив контракт, типу, я гублю свою кар’єру. Але ж вони не знають цієї ситуації.

Як на мене, я зробив непогане підписання. Мені зробили кращі умови, і я тільки радий залишитися в клубі, підписати такий контракт.

Щодо Галатасарая, Ман Сіті, Барселони – про перемовини щодо цих команд не знаю. А от стосовно Ювентуса та Наполі – були офіційні пропозиції навіть.

Сергій Анатолійович говорив, що вони відхилили пропозицію від Наполі на 40 мільйонів. Я знаю про цю пропозицію. Звичайно, я спочатку трохи засмутився, але розумію, що клуб хоче заробити більше грошей, і я ще, скажімо так, не все зробив для цього клубу.

Я, в принципі, розумію клуб. Я до цієї відмови, можна сказати так, поставився нормально.

Підтримав? Підтримав, але я просто розумію. Ми поспілкувалися з директором, поспілкувалися з Даріо. Вони сказали, як вони думають взагалі про моє майбутнє.

Нещодавно Сергій Анатолійович давав інтерв’ю, де він сказав, що через пів року, а може рік Судаков поїде в Європу. Я йому довіряю в цьому плані, довіряю президенту.

Тому зараз моя найголовніша ціль – це Шахтар, і я хочу віддати всі свої сили і всього себе в першу чергу клубу. Тому якраз через це ми й перепідписали контракт.

Але я бачив, декілька журналістів казали, що мені кістку кинули. Трохи недоречно так казати. Мені зробили дійсно хороші умови. Я залишаюся в клубі. Я, скажімо так, ще не все тут сказав", – заявив Судаков в інтерв'ю YouTube-каналу Шахтаря.