Видання Daily Star Sport зібрало сексуальні вподобання зірок, які коли-небудь виступали на Туманному Альбіоні.

У 2021 році така собі Містрес Есте, що спеціалізується на БДСМ, похизувалася у своєму TikTok, що її відвідав гравець Манчестер Сіті після розгрому Лідса з рахунком 7:0. Дівчина стверджувала, що провела з ним ніч у власному підземеллі з червоними стінами.

Шеріл Твіді, колишня дружина екс-гравця Арсенала і Челсі Ешлі Коула, у 2008 році зізналась: "Ми зачиняємося в спальні. Він любить, коли я масажую йому ноги. Я думаю, що більшість чоловіків віддасть перевагу чути легкі подихи замість гучних криків. Інакше ти звучиш як порноакторка".

Вікторія Бекхем стверджувала, що Девід охоче купує їй сміливу білизну та описала інтимні подробиці життя з легендою Манчестер Юнайтед: "У нього величезні причандали... Як вихлопна труба трактора".

У 2004-му румунський форвард Челсі Адріан Муту здав позитивний тест на кокаїн. Результат перевірки футболіст поясним так: "Я не залежний від наркотиків. Єдина причина, чому я вживав те, що я вживав, – хотів покращити свої сексуальні можливості. Це може бути смішно, але це правда. Я не вживаю кокаїн. Я вживав те, що змусило мене почуватися добре".