Поєдинок на Метрополітано відбудеться у середу, 13 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з поляком Шимоном Марчиняком. Стежити за перебігом подій на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідно підписки.

Поєдинок в Італії завершився мінімальною перемогою Інтера (1:0). Єдиний гол забив на 79-й хвилині Марко Арнаутовіч. З того часу Атлетіко встиг вилетіти з Кубка Іспанії та зіграти три поєдинки у Прімері: "матрацники" несподівано зіграли внічию з Альмерією (2:2), перемогли Бетіс (2:1) та поступилися Кадісу (0:2). У Ла Лізі підопічні Дієго Сімеоне йдуть четвертими.

Натомість Інтер після перемоги над Атлетіко здобув ще чотири звитяги в Серії А. "Нерадзуррі" впевнено лідирують у чемпіонаті Італії, випереджаючи найближчого переслідувача (Мілан) аж на 16 очок.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом вирішального матчу 1/8 фіналу вважає Інтер. Коефіцієнт на перемогу італійської команди – 2,56 бала. На звитягу Атлетіко – 2,97. Ціна нічиєї – 3,35.

Фахівці чекають не надто результативної гри. Коефіцієнт на стандартний тотал менше 2,5 становить 1,82 бала. На аналогічний тотал більше – 2,11.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають форварда Інтера Лаутаро Мартінеса (2,60). Також високо оцінюють шанси нападника мадридців Альваро Морати (2,90).