Поєдинок на Сантьяго Бернабеу відбудеться у середу, 6 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00. Стежити за перебігом футбольного протистояння можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Перший поєдинок завершився мінімальною перемогою "вершкових" – 1:0. Автором єдиного голу став Браїм Діас, його визнали найкращим гравцем поєдинку. Однак у роздягальні іспанський півзахисник сказав, що цю відзнаку треба віддати Андрію Луніну. Український голкіпер зберіг ворота "бланкос" на замку, продемонструвавши дива майстерності.

У матчі-відповіді надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом вважає Реал. Коефіцієнт на перемогу мадридців в основний час – 1,59 бала. На перемогу РБ Лейпциг – 5,60. Ціна нічиєї – 4,60.

На прохід підопічних Карло Анчелотті букмекери ставлять 1,10 бала. Натомість звитяга "червоних биків" стала би справжньою сенсацією – 8,10.

Фахівці очікують на результативну дуель. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,54 бала. На аналогічний тотал менше – 2,55.

Найімовірнішим автором голу FAVBET вважає бомбардира "вершкових" Вінісіуса Жуніора (2,15). Також високо оцінюють шанси ще однієї суперзірки Реала Джуда Беллінгема (2,35).