"Нападник, безсумнівно, є головним фокусом. Вони захоплюються такими гравцями, як Шешко, Дьйокереш, Еван Фергюсон та інші. Крім того, є довгострокове бажання внести конкуренцію/глибину на фланги атаки.

Нету залишається цікавим варіантом, але він не єдиний. І навряд чи Арсенал заплатить, як я розумію, за цінником "Вулвз" (80 мільйонів фунтів стерлінгів) – за чудового гравця, який не має великого списку травм. Також там буде конкуренція – Ман Сіті, Ліверпуль, Манчестер Юнайтед, Ньюкасл і Тоттенге потенційно можуть бути у гонитві.

Залежно від продажів у півзахисті, може знадобитися номер 6 або номер 8. Довгострокові зв‘язки із Субіменді мають свої підстави. В обороні вони будуть підсилені поверненням Тімбера і повинні сподіватися, що Зінченко та Томіясу позбудуться своїх проблем із травмами. З огляду на ці проблеми, можна зробити висновок, у цю ланку прийде новий гравець. Цікаво подивитися, чи спробують вони підписати з Зінченком новий контракт.

Тому багато з цього буде залежати від трансферів на вихід – це можуть бути Ремсдейл, Тірні, Таварес, Локонга, Сміт Роу, Нкетія тощо, на всіх дивляться інші клуби. Я очікую дуже насиченого літа на Емірейтс", – написав Орнштейн.