"На 7-й день Міхалич (Ігор Суркіс, – прим.) заплатив за лікування Мілевського. Цей ху*ло Серьоженька приїжджає до головного лікаря і просить папери, за що було заплачено. Він не має жодного відношення до Міхалича – Міхалич цього під*ра навіть не знає.

Ху*ло погрожував головному лікарю і просив папери: "Я працюю в Динамо, я розмовляв з Міхаличем"... Це все брехня, він чистий шахрай. Не розумію, як Артем повівся на це, але це його життя. Потім цей прейскурант виліз, бачив фотки – хтось витягнув його у головного лікаря.

Була зустріч у мене з цим Серьоженькою. Не міг знайти його телефон, набрав Мілевського, сказав, що мені треба зустріч. Я з Мілевським не спілкувався вже, але розумів, що він там буде.

Та коли я приїхав у другий "Французький квартал", цей хер знову дістав телефон і почав мене знімати. Кажу: "Хулі ти знімаєш, прибери телефон свій". В цьому ж ресторані цей Серьоженька і отримав піз*юлів, особисто отримав по харі за свій поганий язик і за брехню. Думаю, Мілевський мене дивиться і подумає, з ким він спілкується і живе», – сказав Алієв у прямому ефірі на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, Олександр, який фактично був першим, хто кинувся рятувати Мілевського після його алкогольних марафонів, образився на "кента" за публічну критику своїх дій і заявив, що поставив хрест на їхній дружбі з Артемом.