Жирона предметно цікавиться захисником Динамо Олександром Тимчиком, повідомляє Футбол 24.

27-річний оборонець має замінити у команді Яна Коуту, оренда якого завершується наприкінці сезону. Далі – повернення у Сіті або навіть трансфер у Реал.

За інформацією джерела, за Тимчиком спостерігають вже давно. З переваг: він імпонує головному тренеру Мічелу Санчесу і цілком по кишені Жироні – каталонці планують викласти за Тимчика не більше 3-4 млн євро. Окрім того, наявність двох українців у складі має посприяти швидшій адаптації Олександра в команді. Зважають і на досвід взаємодії Тимчика та Циганкова на правому фланзі.

Зазначається, що трансфер міг відбутися вже цієї зими, але Жирона пригальмувала переговори через травму українця. До цієї теми збираються повернутись наприкінці сезону.

Нагадаємо, Тимчик – вихованець Динамо. В основі заграв лише після того, як зарекомендував себе в оренді в Зорі. Загалом провів за киян 66 матчів, у яких відзначився 4 м'ячами та 4 результативними передачами. Також провів 15 матчів за збірну України (1 гол та 4 асисти). Transfermarkt оцінює його у 3 млн євро.

До слова, окрім Артема Довбика і Віктора Циганкова за молодіжну команду Жирони виступає також 19-річний Дмитро Мельніченко.