Серія А, 21-й тур

Інтер – Аталанта – 4:0

Голи: Дарміан, 26, Мартінес, 45+1, Дімарко, 54, Фраттезі, 72

Нереалізований пенальті: Мартінес, 54

Інтер зумів здобути чергову перемогу і продовжив вражаючу серію без поразок до 11 матчів у всіх турнірах. В очних зустрічах Аталанта не може здолати "нерадзурі" вже близько шести років – з 2018-го.

В старті поєдинку команди змогли обмінятися голами, але обидва взяття воріт скасував арбітр за допомогою ВАР. Однак вже через декілька хвилин Інтер таки відкрив рахунок. Голкіпер гостей Карнесеккі невдало зіграв на перехоплені і відбив м'яч прямо перед Дарміаном – досвідчений захисник без проблем покотив м'яч у порожні ворота.

За декілька хвилин до свистка на перерву господарі подвоїли перевагу. Лаутаро Мартінес прийняв передачу партнера, ефектно розвернувся і потужно зарядив в кут воріт – для нападника цей гол став 23 в сезоні.

На початку другого тайму аргентинський форвард міг зробити дубль, але не зумів переграти воротаря з 11-метрової позначки. Однак після сейву голкіпера м'яч відлетів точно в ноги Дімарко, який скористався подарунком і записав своє прізвище в протокол матчу.

Фінальну крапку в грі поставив Давіде Фраттезі. Півзахисник вискочив на ближній стійці і головою замкнув передачу партнера зі штрафного. Цей гол підсумував вражаюче досягнення Інтера: підопічні Індзагі є найбільш забивною командою в топ-5 європейських ліг, маючи в активі 66 голів.

У підсумку міланці здобули розгромну перемогу і продовжують впевнено лідирувати в Серії А – відрив від другого місця складає 12 балів. Аталанта з росіянином Міранчуком в складі йде п'ятою.