Днями Челсі зазнав болючої поразки у фіналі Кубка англійської ліги, де зустрічався з Ліверпулем. Усе вирішив єдиний гол – на 118-й хвилині трофей для мерсисайдців вигриз Вірджил ван Дейк. Саме Мудрик програв нідерландцю другий поверх.

Об'єктивно у Михайла, на 20 сантиметрів нижчого від опонента, було мало шансів вийти переможцем з цієї верхової дуелі. Але після поєдинку українець прийняв на себе новий потік хейту. Зараз лондонці мають шанс частково реабілітуватися перед своїми вболівальниками.

Матч 1/8 фіналу Кубка Англії відбудеться у середу, 28 лютого. Стартовий свисток на Стемфорд Брідж пролунає о 21:30. Стежити за перебігом подій на полі в режимі онлайн можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

У попередньому раунді турніру підопічні Маурісіо Почеттіно впевнено пройшли Астон Віллу (3:1), а Лідс розгромив Плімут (4:1).

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом цього матчу вважає Челсі. Коефіцієнт на перемогу "пенсіонерів" у основний час – 1,56. На звитягу команди з Чемпіоншипу – 6,00. Ціна нічиєї – 4,50.

Фахівці дають на прохід лондонського клубу у чвертьфінал Кубка Англії 1,31 бала. Коефіцієнт на те, що далі проб'ється Лідс становить 3,70 бала.

Букмери вважають, що гра буде результативною. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,63. На аналогічний тотал менше – 2,34.