Боси мадридського клубу сподіваються побачити Тібо Куртуа на полі вже після весняної паузи 17-31 березня. Про це повідомляє Relevo.

У бельгійця є достатній кредит довіри, щоб після відновлення від травми авансом повернути собі місце у стартовому складі. У такий спосіб, Куртуа може захищати ворота Реала у вирішальному відрізку сезону, знову витіснивши на лавку для запасних Андрія Луніна. Тібо має всі шанси зіграти щонайменше у півфінальних матчах Ліги чемпіонів, якщо мадридці туди проб'ються.

Водночас Карло Анчелотті не збирається форсувати події. Перший номер повернеться на поле тільки коли це дозволять лікарі й сам бельгієць буде готовим знову втягнути бутси. Наразі він продовжує відновлення від травми й вже навіть тренувався з командою.

Цікаво, що джерело називає Куртуа найближчим партнером Луніна. Він, начебто, постійно дає поради українцю й допомагає впоратися із критикою.

Нагадаємо, Тібо зазнав травми ще перед початком поточного сезону. У зв'язку з цим Реал терміново орендував у Челсі іспанця Кепу Аррісабалагу, який і мав би замінити бельгійця. Але протягом кампанії Андрій Лунін нав'язав баску важку конкуренцію й поступово виборов у нього місце в старті. В активі українця 18 матчів у нинішньому сезоні в усіх турнірах, 8 з них "сухих".