Матч Челсі – Ліверпуль відбудеться у неділю, 25-го лютого. Стартовий свисток на арені Вемблі пролунає о 17:00 за київським часом.

У АПЛ підопічні Маурісіо Почеттіно йдуть в середині турнірної таблиці й мають дуже примарні шанси фінішувати у зоні Ліги чемпіонів. Тоді як Ліверпуль вперто лідирує з відривом у 4 очки від Манчестер Сіті й у 5 очок від Арсенала. Так, у "містян" і "канонірів" є по матчу в запасі, але їх ще треба виграти.

Челсі у поточному сезоні не грає в єврокубках, тому може сконцентруватися на внутрішніх турнірах. У Кубку Англії Мудрик і команда пройшли до 1/8 фіналу й продовжують боротьбу. У Кубку Ліги вони частенько дістаються до фіналу, як от цього сезону. Два роки тому "сині" вже грали проти мерсисайдців у вирішальній стадії та зазнали поразки.

Молодій та нестабільній команді Почеттіно найімовірніше не допоможуть ветеран Тьягу Сілва, Ріс Джеймс, Чуквуемека, Бадьяшиль, Кукурелья, Лавія, Угочукву й Фофана. З них лише перших двох можна вважати гравцями основного складу. Михайло Мудрик вже три матчі поспіль провів на лаві запасних, тому появу українця у старті очікувати точно не варто.

Втрати Ліверпуля значно більші – участь в матчі Нуньєса, Салаха і Собослая опинилась під питанням. Александер-Арнольд, Аліссон, Жота, Тьяго найімовірніше не зіграють.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу Ліверпуль. Коефіцієнт на перемогу мерсисайдців у основний час становить 2,23. Звитягу Челсі експерти оцінили коефіцієнтом 3,45. Нічия помножить ставку на 3,75.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. На тотал більше 2.5 голів ставлять з коефіцієнтом 1,71. На аналогічний тотал менше – 2,20. На те, що Михайло Мудрик відзначиться забитим м'ячем дають коефіцієнт 5,00. На гол Мохамеда Салаха – 2,50, а на таку ж результативну дію Дарвіна Нуньєса – 2,75.