"Робота на трансферному ринку не зупинялася і продовжується у режимі 24/7. Готові повідомити про підписання 4-річного контракту з 21-річнийм капітаном збірної Конго U-23 Борелем Томандзото.

Як і підписання Габріеля Венделла (який прийшов зі СК Дніпро-1, – прим.), це підсилення на перспективу двома талановитими і молодими гравцями. Клуб розраховує на них у майбутньому і вірить в їхній потенціал. Задля того, аби обидва швидше пройшли адаптацію та отримували регулярну ігрову практику, керівництвом клубу було ухвалено рішення відправити гравців в оренду до кінця сезону в Звягель. Ця оренда взаємовигідна усім сторонам. Звягель отримає кваліфікованих гравців, футболісти – регулярну практику, а Полісся зможе підготувати виконавців задля підсилення основного складу.

Також зараз ми працюємо над ще одним трансфером. Тривають перемовини, тому поки без деталей.

Щодо чуток про Євгена Морозка... Безперечно, це дуже досвідчений і кваліфікований гравець. Він уже зробив великий внесок у розвиток Полісся. Тому клуб дуже цінує і поважає його. Женя наприкінці минулого року зазнав травми, тому через відновлення пропустив увесь тренувальний збір. Ми намагалися знайти рішення, яке буде найкраще для усіх і для Євгена в першу чергу. Під час перемовин Верес гарантував нам, що зможе надати достатньо ігрової практики для гравця, тобто у Жені буде можливість повернути свою найкращу форму і проявити себе. Тому рішення відправити Морозка в оренду у Верес влаштувало усі сторони, – цитує Теслю прес-служба Полісся.

Нагадаємо, Морозко перейшов у Полісся влітку 2022 року з Колоса (за який провів 6 років і допоміг "хліборобам" піднялися в еліту з чемпіонату області, за що отримав прізвисько "український Варді").