Колишній гравець київського Динамо розповів про відносини з Сергієм Ребровим та Андрієм Шевченком та похизувався своїми лідерськими навичками.

"Лобановський чомусь думав, що я на всіх погано впливаю. Сабо йому наговорив, що я розхолоджую колектив. Нехай у Шеви хтось спитає, вчив я його курити чи ні. Як я міг навчити його курити, якщо я з ним особливо не спілкувався? На базі ми розмовляли, ну а у вільний час він ганяв на своїй "дев'ятці" по Києву, йому не було коли вчитися курити.

Я нормально з ними спілкувався. Ребров постійно в нашій компанії був, бо мешкав в одній кімнаті з моїм другом Шкапенком. Шевченка я здебільшого бачив на базі. Я постійно грав у карти та нарди, бо більярд був зламаний, і в нього не часто дозволяли грати, бо поряд тренерська. Шева та Ребров з нами не грали. Ребров завжди був зайнятий радіоаматорством.

Щодо футболу, то я їм постійно підказував. Ребров та Шевченко у мене всьому вчилися, бо я був лідером. Я пихав усім, хто був неправий, тому футболісти росли. Це називається взаємонаступність, зараз такого немає. От скажіть, чого можна навчитися у Бесєдіна?" – наводить слова Леоненка sport-express.ua.