Вже завтра, 22 лютого французький Марсель зустрінеться з донеччанами у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за Києвом. У прямому ефірі гру покаже медіасервіс MEGOGO, а також платформа Volia TV.

"Гірники" вийшли у ЛЄ із групи Ліги чемпіонів. Першим офіційним поєдинком Шахтаря після зимових зборів стала зустріч із провансальцями у Німеччині. Матч виявився непростим і закінчився мировою (2:2). Донеччан від поразки врятував забитий гол Егіналду в компенсований час.

Через перебір жовтих карток майбутню дуель пропустить центральний захисник Валерій Бондар. Також травму отримав Тарас Степаненко, втім, капітан "гірників" має відновитися до матчу-відповіді. Для підготовки до повторної зустрічі з французами в ЛЄ українці мали вдосталь часу, адже старт в УПЛ відбудеться лише наступними вихідними.

Марсель наразі переживає кризу. Перед самісінькою зустріччю з "гірниками" клуб звільнив головного тренера Дженнаро Гаттузо, який і готував провансальців до першої гри з Шахтарем. Останньою краплею стала поразка від Бресту в чемпіонаті Франції (0:1). Його замінив Жан-Луї Гассе. У січні цього року тренера з ганьбою звільнили зі збірної Кот-д'Івуару через невдалий виступ команди у груповому етапі Кубка африканських націй.

Через дискваліфікацію Марселю не допоможе у матчі-відповіді Лео Балерді. Останній виходив в основному складі на першу гру з "гірниками".

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу Марсель. Коефіцієнт на звитягу провансальців у основний час становить 1,75. Перемогу Шахтаря оцінили у 4,90. Нічия помножить ставку на 3,95.

Фахівці не очікують на зливу голів. На тотал більше 2.5 голів ставлять з коефіцієнтом 1,79. На аналогічний тотал менше – 2,14. Коефіцієнт на забитий м'яч Обамеянга – 2,30. Гол Сікана експерти оцінили коефіцієнтом 3,60, а Судакова і Кевіна – 5,00.