Під час поєдинку 21-го туру чемпіонату Польщі ЛКС приймав на своєму стадіоні Відзев у лодзському дербі. Гості перемогли з рахунком 2:0, а їхні ультрас заплямували себе огидною поведінкою.

На виїзному секторі фани Відзева вивісили прапор московського ЦСКА. Вони продовжують підтримувати дружні стосунки з москвичами після повномасштабного вторгнення росії. І навіть приймають їх вгостях. Так само поводяться і ультрас польського Руха (Хожув).

Раніше президент ЛКС, на стадіоні якого трапився огидний інцидент, Томаш Сальскі лайкав у соцмережі X пости з посилом "Україна – це штучна країна" та "Європа має бути білою".

Місцеві ЗМІ вже відреагували на ганебну поведінку фанів з Лодзі. Зокрема, видання LodzkiSport пише: "Під час матчу на трибуні, призначеній для вболівальників Відзева, підняли прапор ЦСКА. Це військовий клуб зі столиці країни, яка вчинила агресію проти України. У складі керівництва ЦСКА є генерали, відповідальні за підготовку нападу на наших сусідів.

Особливо це пригнічує у зв'язку з тим, що 2022 року українські вболівальники сиділи на тих самих місцях цього стадіону, щоб підтримати свою збірну в матчах Ліги націй. Крім того, тут благодійні матчі проводило і київське Динамо. А коли почалося вторгнення, вболівальники Відзева організували збори для українців. Цікаво, чи будуть готові люди, які підняли прапор ЦСКА, знову підтримати клуб з авторитарної держави, коли її президент вирішить, що після України він хоче напасти на Польщу?".