Поєдинок у Більбао відбудеться вже сьогодні, 19 лютого. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за перебігом гри у прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Жирона перебуває на другому місці у турнірній таблиці. У попередньому турі вона зазнала жахливого розгрому від Реала (0:4). Тож тепер прагнутиме реабілітуватися перед вболівальниками, які вже встигли звикнути до футбольної казки від каталонців. У своєму поєдинку поточного туру "бланкос" сенсаційно втратили очки з Райо Вальєкано, давши підопічним Мічела Санчеса скоротити відставання. Зараз воно становить 6 очок. Натомість Атлетік перебуває на п'ятій сходинці.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважають Атлетік. Коефіцієнт на перемогу басків становить 1,99 балів. На звитягу Жирони – 3,80. Ціна нічиєї –3,80.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,67 бала. На аналогічний тотал менше – 2,26.

За оцінкою букмекерів, найбільші шанси відзначитися у цьому поєдинку мають український форвард Жирони Артем Довбик і нападник Атлетіка Горка Гарусета – по 2,30 бала. На гол Віктора Циганкова дають 4,50.