Бундесліга, 22-й тур

Вольфсбург – Борусія Дортмунд – 1:1

Голи: Герхардт, 63 – Фуллькруг, 8

Хайденхайм – Байєр Леверкузен – 1:2

Голи: Кляйндінст, 87 – Фрімпонг, 45+2, Адлі, 81

Дармштадт – Штутгарт – 1:2

Голи: Зайдель: 90+5 – Гірассі, 14, Дахуд, 90+2

Вилучення: Штенцель, 45+22

Борусія Дортмунд розписала нічию з Вольфсбургом. Команда Едіна Терзіча досить швидко розмочила рахунок – на 8 хвилині Фуллькруг зіграв на добиванні. Та після цього цифр на табло довго не змінювалися. Вже по перерві Штутгарт, який давно не радував своїх вболівальників перемогою, відновив паритет, завдяки удару головою від Герхардта.

Байєр здолав Хайденхайм. Лідеру чемпіонату Німеччини знадобився цілий тайм, щоб активізуватися і в компенсований час таки відкрити рахунок. Фрімпонг відреагував на передачу Адлі та вгатив м'яч у ворота. Другий гол очікував глядачів наприкінці другого тайму – відзначився вже автор першого асисту. Під завісу поєдинку Хайденхайм, який є дебютантом Бундесліги, відквитав один м'яч, але до нічиєї не дотягнув.

Штутгарт ледь переміг Дармштадт. Шваби, які наразі замикають трійку лідерів чемпіонату Німечиини, забили на 14-й хвилині – відзначився Гірассі. Та вже за декілька миттєвостей Мелем відповів голом. Втім, арбітр швидко припинив святкування господарів, зафіксувавши гру рукою. Після цього Дармштадт неодноразово намагався змінити рахунок, але м'яч по-зрадницьки не влітав у ворота.

Перший тайм тривав екстремально довго – команди зіграли 26 компенсованих хвилин. В цей час Штенцель отримав другу жовту та покинув поле. В компенсований вже до другого тайму команди обмінялися голами, але ситуації це не змінило.