Серія А. 25-й тур

Наполі – Дженоа – 1:1

Голи: Нгонге, 90 – Френдруп, 47

Український півзахисник Дженоа Руслан Маліновський зустріч розпочав на лаві запасних. У стартовому таймі його команда награла на 0,20 очікуваних голів, xG Наполі склав 0,42. Однак на перерву команди пішли з нулями на табло.

Однак одразу по перерві рахунок вдалося відкрити генуезцям. Ретегі, затиснутий суперниками у штрафному партенопейців, п'яткою відпасував м'яч на Френдрупа. А данський хавбек бездоганним ударом відправив м'яч у дальній кут – 1:0.

Альберто Джилардіно випустив Маліновського на 75-й хвилині замість Мессіаса. За відведений йому час українець встиг 16 разів доторкнутися до м'яча, виграв 7 єдиноборств, але 2 рази втратив володіння м'ячем, суперники сфолили на ньому двічі. Від статистичного порталу Sofa Score Руслан отримав високу оцінку – 7,1 бала.

Втім, на останній хвилині основного часу команда Маліновського втратила перемогу. Нгонге у падінні ударом низом врятував партенопейців від поразки.

1:1 – після цього поєдинку Наполі підіймається на 9-ту сходинку (36 очок). Дженоа перебуває на 12-му щаблі (30 залікових балів). Лідирує в Серії А Інтер (63 пункти).