Мова про фото зі святкування 39-го Дня народження Кріштіану, де він позує з Джорджиною та дітьми. Кохана Роналду була одягнута у чорну сукню, яка обтискала фігуру, підкреслюючи пишні сідниці блогерки.

Однак газета "Хамшахрі" добряче відретушувала зображення красуні, зробивши її зад плоским. Таблоїд The Sun цитує джерело з оточення Джорджини: "Вона буде дуже засмучена, адже наполегливо працює над своїми формами. Це лише показує, що погляд на жінок у деяких частинах світу спотворений. Це дно".

Оригінал

Версія іранської газети

30-річна модель любить похизуватися своїми формами у соцмережах. Але після того, як переїхала з Роналду до Саудівської Аравії, на публіці там з'являється у закритому одязі. Додамо, що жінки в Ірані повинні носити вуаль і вільний одяг, який закриває все, крім рук і обличчя. Інакше їм загрожує до десяти років в'язниці.

Додамо, що Джорджину та Роналду вперше побачили разом у 2016 році. Їхня перша зустріч відбулася у бутику Gucci, де Родрігес працювала продавчинею. Через кілька днів вони знову побачили один одного на заході іншого бренду, де змогли поспілкуватися в більш неформальній атмосфері.