Судакову довелося виправдовуватися за світлини. зроблені під час відпочинку у Дубаї. "Нам дали три дні вихідних. Я хотів зустрітися із сім’єю. У нас був вибір: або вони приїдуть до нас до Туреччини, або я приїду в Дубай, бо там у сімʼї була пересадка.

Ми вирішили зустрітись в ОАЕ, бо так виходило на один день довше побути із сім’єю. Я хотів би вибачитися за ті фото, які були опубліковані. Вважаю це неправильним у наш час, це не треба було робити. Розумію, що зараз багато хто не може виїхати на відпочинок чи зустрітися зі своїми родинами, і ці фото недоречні", – сказав зірковий хавбек у коментарі для Tribuna.

А от Конопля заперечує, що відпочивав зі сім'єю у Туреччині. "Я ніде не був, весь час перебував у розташуванні Шахтаря у Туреччині.Моя дружина разом з батьками, друзями та дитиною відпочивала без мене", – запевнив захисник.

Дружина Юхиму опублікувала фото з відпочинку в Куршавелі. Футболіст не засвітив свого обличчя на світлині, але на кадрі видно чоловічу руку з сірим браслетом від годинника, схожим на той, який носить футболіст.