Лунін перебуває на перших шпальтах іспанських ЗМІ після блискучого матчу проти РБ Лейпциг в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Українець виконав 9 сейвів і допоміг мадридцям здобути важку перемогу.

Видання Marca, описуючи "дивний випадок Луніна", пригадує, що у нього не завжди все було гладко: "Не варто забувати, що Лунін був боксерською грушею ледь не з моменту прибуття. За Леганес він майже не грав на правах оренди, лише 5 матчів і 5 пропущених голів, у Вальядоліді не провів жодного поєдинку, і лише в Ов’єдо оренда спрацювала, щоправда, з 20 пропущеними м'ячами в 20 іграх. Ці цифри поставили його підписання під сумнів, і навіть найбільші оптимісти не вірили, що Мадрид тепер буде в його руках".

Рупор спортивної преси Іспанії зазначає, що Лунін зумів перевернути складну ситуацію і став першим номером Анчелотті за відсутності Куртуа. Мовляв, українець настільки вразив керівництво клубу, що незабаром може отримати новий контракт.

Уболівальники Реала пішли ще далі. В опитуванні Marca, хто повинен бути основним воротарем до кінця сезону Андрій лідирує з величезною перевагою над Куртуа. Повернення бельгійця заплановане перед чвертьфіналом ЛЧ, та фанати вже мають іншого фаворита.