"Я думаю, шанси 50 на 50. У Шахтаря не слабший склад, ніж у французької команди. У Марселя перевага в тому, що у них йде чемпіонат, тому, можливо, в них трохи краща форма.

А на боці Шахтаря велике бажання перемогти і проявити себе багатьом гравцям. Також на боці "гірників" тренерська чехарда в Марселі, часті зміни тренерів ніколи не йдуть на користь команді.

Я мало звертаю увагу на матчі на зборах: чи то своєї команди, чи то інших. Це лише підготовка до сезону, і не є показником. На переповненому стадіоні у гравців зовсім інше ставлення.

Новачки вийдуть тільки у тому випадку, якщо вже адаптувались до нових умов та Шахтаря. Шансів побачити їх з перших хвилин мало. Степаненко однозначно потрібен Шахтарю у матчі з Марселем. Від нього багато чого залежить. Шахтар з ним і без нього – це дві різні команди.

Повинна бути командна гра на високому рівні, ковдру на себе нікому не потрібно тягнути, один-два футболісти нічого не вирішать. В Лізі чемпіонів Шахтар виглядав непогано, тому будемо сподіватись, що і з Марселем донецька команда виступить на рівні.

Шахтар однозначно зробив крок вперед, призначивши Пушіча. Думаю, гра з Марселем – це буде лакмусовий папірець для боснійського фахівця. Час вже пройшов і ми побачимо: є прогрес чи немає. Зараз Шахтарю потрібна стабільність. У Шахтаря зараз голодні футболісти, вони повинні себе проявити. Нам всім хочеться, щоб донецька команда пройшла далі, думаю, так воно і буде", – сказав Маркевич у коментарі Українському футболу.

Додамо, що одразу троє основних півзахисників Шахтаря не брали участь у тренувальному процесі команди ще декілька днів тому. За інформацією "ТаТоТаке", йдеться про Тараса Степаненка, Георгія Судакова та Дмитра Криськіва. Перший досі відновлюється після січневої травми.

Матч Шахтар – Марсель відбудеться вже у четвер, 15 лютого. Стартовий свисток пролунає о 19:45.