"Ліга чемпіонів – турнір, який нам дуже подобається. У Реала величезна мотивація. РБ Лейпциг – потужний суперник, який грає інтенсивно та якісно, особливо в повітрі. Це чудова команда, яка забила 25 голів у контратаках. Наше завдання – їх уникнути. Не забувайте, що й ми програли лише два матчі з початку сезону.

Чи це найкращий сезон у моїй кар'єрі? Можливо. Я бачу міцну, серйозну, вмотивовану команду, з гарною атмосферою, у якій ніхто не скаржиться. Кожен робить свій внесок в успіх. Поки що все йде добре, попри наявність чималих труднощів. Це завдяки характеру гравців.

Як підтримувати мотивацію в цій команді? Вона завжди висока, тому що мені подобається те, що я роблю, і де я це роблю. Ліга чемпіонів повертається, і для Реала це найважливіше змагання.

Так, завтра не буде Беллінгема, але без нього Реал виграв чотири гри з чотирьох. Ці травми дали можливість бути вмотивованішими. Ми можемо добре протистояти Лейпцигу. Не знаю, чи Реал виграє Лігу чемпіонів, але буде конкурувати до кінця.

Хто буде грати – Лунін чи Кепа? Мені це ясно. Не хвилюйтеся, завтра дізнаєтеся", – наводить слова Анчелотті AS.

Нагадаємо, виїзний поєдинок проти "червоних биків" мадридський гранд проведе у вівторок, 13 лютого. Матч-відповідь відбудеться 6 березня.