Матч РБ Лейпциг – Реал Мадрид відбудеться у вівторок, 13-го лютого. Стартовий свисток на Ред Булл Арена пролунає о 22:00. У прямому ефірі поєдинок покаже медіасервіс MEGOGO.

Безперечно, "бланкос" вирушать до Німеччини на куражі. Днями підопічні Карло Анчелотті не залишили живого місця від сенсаційної Жирони (4:0), що дозволило їм відірватись від каталонців на комфортні 5 очок в турнірній таблиці. Лідерство в Прімері, очевидно, допоможе мадридцям сконцентруватися на наступній жертві.

Єдине, що може напружувати фанів "галактікос" – це травма Джуда Беллінгема, через яку він вибув на 2-3 тижні. Крім цього, у Реала є проблеми з центрбеками. Карло Анчелотті цього сезону вже звик підлаштовуватися до кадрових втрат. Проти Жирони в центрі захисту грали Чуамені (номінальний опорник) та Карвахаль (фулбек).

Щоправда, навіть це не допомогло Циганкову, Довбику і компанії завдати бодай одного удару в площину. Антоніо Рюдігер ще може встигнути відновитися до матчу з "биками". У воротах, найімовірніше, гратиме Андрій Лунін, як і в усіх крайніх важливих матчах.

РБ Лейпциг розпочав новий 2024 рік з трьох поразок поспіль, далі дотиснув Уніон Берлін й розійшовся миром з Аугсбургом. При цьому, суттєвих кадрових втрат у "биків" немає й не було. У лазареті заліковує травму лише Амаду Хайдара, якого важко назвати гравцем основного складу. Торік команди у груповому етапі ЛЧ обмінялися домашніми перемогами. На повторення такого дива від підопічних Марко Розе годі й чекати.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу Реал. Коефіцієнт на перемогу мадридців у основний час становить 2,27. Звитягу РБ Лейпциг оцінили у 3,25. Нічия помножить ставку на 3,90.

Фахівці очікують на результативний результат поєдинку. На тотал більше 2.5 голів ставлять з коефіцієнтом 1,65. На аналогічний тотал менше – 2,31. Коефіцієнт на забитий м'яч Вінісіуса – 2,60. Гол Хоселу оцінили у 2,70.