Поєдинок на Сантьяго Бернабеу відбудеться у суботу, 10 лютого. Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом. В Україні стежити за грою у режимі онлайн можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Реал до цього матчу підходить у статусі лідера Прімери. У "бланкос" 58 очок у активі. Жирона перебуває на другій позиції і дихає мадридцям у спину, відстаючи лише на два пункти.

У попередніх поєдинках Ла Ліги і "вершкові", і "біло-червоні" втратили очки. Підопічні Анчелотті розписали бойову нічию з Атлетіко – 1:1. А матч команди Мічела Санчеса зі Сосьєдадом завершився з нулями на табло.

У заявку Жирони потрапив лідер бомбардирських перегонів чемпіонату Іспанії Артем Довбик. Раніше йому пророкували виліт до кінця сезону через травму, яку форвард отримав на тренуванні минулого тижня. Також у заявку потрапив український вінгер Віктор Циганков. Ворота "бланкос", ймовірно, захищатиме ще один наш земляк – Андрій Лунін.

Надійний букмекер FAVBET безперечними фаворитами дуелі на Бернабеу вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу Реала – 1,51 бала. На звитягу Жирону – 6,70. Ціна нічиєї – 5,20.

Фахівці вважаєють, що найбільші шанси відзначитися у цьому поєдинку мають зірки мадридців Вінісіус Жуніор (2,20) та Джуд Беллінгем (2,30). Також високо оцінюють ймовірність голу у виконанні Артема Довбика (2,50).