Партенопейці розглядають кандидатуру 22-річного нападника збірної України та "біло-синіх" на заміну Віктору Осімхену. Про це повідомляє агент ФІФА Вінченцо Морабіто.

"Заміна Осімхена? Я знаю, що Наполі активний в Україні. Клуб цікавить центрфорвард київського Динамо Владислав Ванат, якого оцінюють у 15-20 мільйонів євро. Бюджет, який Наполі поставив на нападника, становить ті ж 15-20 мільйонів", – цитує Морабіто Spazio Napoli.

У грудні 2023-го Наполі продовжив контракт із нігерійським форвардом до 2026 року. У ньому, нібито, прописана клаусула в 130 мільйонів євро. Очікується, що вже цього сезону Осімхен перебереться в інший клуб. Головним претендентом на голеадора неаполітанців називали Реал, який міг би активувати клаусулу у випадку, якщо не вдасться домовитись про трансфер Кіліана Мбаппе на правах вільноо агента.

Додамо, Ванат у поточному сезоні провів 16 матчів за Динамо, в яких відзначився 7 голами та 5 асистами. Його контракт з киянами розрахований до літа 2025 року. Наполі продовжує боротьбу в плей-офф Ліги чемпіонів, де у 1/8 фіналу зустрінеться з Барселоною.