Бельгієць зізнався, що захоплювався грою Ліонеля Мессі в розквіт його кар'єри та назвав його найкращим футболістом в історії. До Кріштіану Роналду екс-гравець був менш люб'язним та сказав, що португалець був з ним на одному рівні в футбольному плані.

"Індивідуально, напевно, тільки Мессі сильніший за мене. Я насолоджувався його грою в Барселоні, менше – наприкінці кар'єри, але він найкращий в історії. У нього неможливо відібрати м'яч. Кріштіану – більш великий гравець, ніж я, але у футбольному плані, якщо бути чесним, він не кращий. Ще Неймар, може.

У Реалі були зібрані найкращі. У тому числі і за досягненнями за кар'єру. Бензема, Модріч, Кроос. Вони – уособлення футболу.

Чи хотів я досягти більшого? Ні. Я ніколи не турбувався про статистику. Я робив те, що мав: приносив і отримував задоволення", – наводить слова бельгійця L'Équipe.

Нагадаємо, Еден Азар 10 жовтня 2023 року оголосив про завершення професійної кар'єри футболіста. Останнім його клубом був мадридський Реал, з яким він виграв Лігу чемпіонів у сезоні 2021/22.