Нагадаємо, минулого літа легенда англійського футболу перебрався на Близький Схід, очоливши Аль-Іттіфак. Контракт із клубом розрахований до 2027 року.

Однак дружина Джеррарда дуже швидко забралася зі своїми чотирма дітьми зі Саудівської Аравії. Тепер вона живе у Бахрейні. The Daily Star цитує Деніела Макрея, сусіда обраниці футболіста. Він стверджує, що Алекс тут значно комфортніше. "Тут легше жити жінкам, тому, ймовірно, дружина Джеррарда хоче бути у Бахрейні. Ви можете ходити в шортах або жилеті, і ніхто вас не турбуватиме".

Наставник Аль-Іттіфака тепер змушений розриватися, живучи на дві країни. У Бахрейні зіркове сімейство мешкає у розкішному будинку з басейном. За його оренду платять 10 тисяч фунтів стерлінгів на місяць.

Ще один сусід Джеррардів на ім'я Аль Халіфа каже, що сім'ї футболіста тут не надокучають фанати. Адже у престижному районі звикли до знаменитостей. " Стівен приїжджає сюди доволі часто. Він любить пиво, спілкуватися і обговорювати футбол, а в Саудівській Аравії ви цього не отримаєте", – каже чоловік.