Ла Ліга. 23-й тур

Валенсія – Альмерія – 2:1

Голи: Дуро, 14, Яремчук, 23 – Аррібас, 50

Український форвард Роман Яремчук вперше за 5 матчів з'явився в старті "кажанів" і допоміг своїй команді здобути три очки.

Господарі зуміли вийти вперед на старті поєдинку. Уго Дуро точним ударом в кут воріт відкрив рахунок на табло. Трохи менше ніж через 10 хвилин другий гол в Ла Лізі вдалось забити українцю Роману Яремчуку. Він відклеївся від захисників суперника і головою розстріляв воротаря після ідеальної передачі партнера.

Альмерія, яка ще в поточному сезоні не перемагала, зуміла відновити інтригу на початку другої половини матчу. Аррібас виявився найспритнішим на дальній стійці, скоротивши відставання. Однак більше гості створити не змогли і зазнали чергової поразки, яка стала для них 17-ю в чемпіонаті.

Валенсія мала можливість збільшувати перевагу, але Пепелу не реалізував пенальті в екваторі другого тайму. Яремчук залишив поле на 70 хвилині поєдинку.

У підсумку команда українця наблизилась до єврокубкової зони. "Кажани" посідають 7 сходинку в Ла Лізі, маючи в активі 35 очок. Альмерія продовжує йти останньою з шістьма заліковими балами.