Протистояння на Емірейтс відбудеться цієї неділі, 4 лютого. Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом. Стежити за грою команди Олександра Зінченка у прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Зараз турнірну таблицю елітного дивізіону Англії очолює Ліверпуль, у якого 51 очко в активі. Натомість Арсенал йде на третьому місці, відстаючи від мерсисайдців на 5 пунктів.

Минулого тижня легендарний наставник Ліверпуля Юрген Клопп офіційно повідомив, що залишить команду після завершення сезону. Головному тренерові "канонірів" Мікелю Артеті теж пророкували швидкий відхід. Іспанські ЗМІ активно сватали фахівця у Барселону на заміну Хаві, який теж подасть у відставку після поточної кампанії. Однак ці чутки не підтвердилися.

Фаворитом матчу на Емірейтс надійний букмекер FAVBET вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу "канонірів" – 2,33 бала. На успіх підопічних Клоппа – 3,20. Ціна нічиєї – 3,75.

Фахівці очікують на результативну гру. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,69 бала. На аналогічний тотал менше – 2,23.

Найімовірнішими авторами голів, на думку букмекерів, є форвард Ліверпуля Дарвін Нуньєс і нападник Арсенала Едвард Нкетія. Коефіцієнт на забиті м'ячі їхнього авторства становить 3,25 бала.