25-річний французький нападник готується повідомити публічно про те, що не підписуватиме новий контракт із ПСЖ вже цього місяця, інформує Marca.

ПСЖ попросив Кіліана Мбаппе зберігати мовчання протягом січня, аби не нашкодити планам команди та й загалом усьому французькому футболу в розпал торгів за телевізійні права. Тепер французу нічого не заважає, аби оголосити про свої плани на майбутнє й вести перемовини з іншими клубами.

Раніше Bild повідомляв, що Мбаппе вже визначився з наступною зупинкою – це Мадрид. Нападник мріє перебратись у Реал та здобути з клубом омріяний трофей Ліги чемпіонів, який не підкорився йому в складі парижан.

Кіліан хоче заробляти в Реалі 70 мільйонів євро на рік. За приєднання на правах вільного агента форвард вимагає додатково 100 мільйонів євро бонусом плюс 25 мільйонів комісії для своєї матері й за сумісництвом консультантки.

Отже, за 5 років у столиці Іспанії сім'я Мбаппе може збагатитися на близько 400 мільйонів євро. До прикладу, таку ж суму футболіст міг заробити на рік швидше у ПСЖ, якби погодився пролонгувати контракт.