Напередодні казахський клуб на своїй сторінці в Instagram повідомив, що зіграє матч проти київського Динамо. У дописі із запланованими спарингами також присутня команда з країни-терористки.

Втім, у планах "біло-синіх" такого товариського матчку немає. Чутки про проведення матчу кияни спростували у своєму Telegram-каналі.

"Казахстанський футбольний клуб Ордабаси повідомив про запланований товариський поєдинок із київським Динамо 16 лютого. Ця інформація не відповідає дійсності, адже у цей день у нашої команди запланований контрольний поєдинок з ФК Петрокуб (Молдова).

Також, як стало відомо, ФК Ордабаси планує товариський поєдинок із представником країни-агресора Факелом Воронеж. Нагадуємо колегам із Казахстану, що російські війська щоденно вбивають українців, руйнують інфраструктуру та знищують міста.

Нещодавно російська ракета знищила стадіон Локомотив у Києві, де займалися футболом сотні українських дітей. Російським клубам немає місця в світовому футболі і ми засуджуємо рішення деяких клубів виходити на поле проти них", – написали кияни у дописі.