Поліція Таїланду попередила вболівальників Ліверпуля про онлайн-аферу навколо спадкоємця Юргена Клоппа на посаді головного тренера "червоних", повідомляє The Mirror.

Фаворитом букмекерів на заміну Клоппа є Хабі Алонсо. До кандидатури 42-річного наставника Байєра прихильно ставиться багато фанатів Ліверпуля – саме цим і вирішили скористатися аферисти. Фейкова сторінка Алонсо в одній із соціальних мереж тероризує тайських вболівальників, виманюючи у них гроші (8,5 доларів) на квиток тренеру до Ліверпуля.

Шахраї розсилають таке повідомлення: "Я, Хабі Алонсо, тренуватиму Ліверпуль наступного сезону, але мені не вистачає грошей на переліт". Тайські фанати невипадково стали ціллю аферистів. АПЛ є дуже популярною у цій країні, а Ліверпуль – одним з найулюбленіших клубів вболівальників.

Нагадаємо, раніше Юрген Клопп оголосив про те, що покине тренерський місток "червоних" після завершення поточного сезону. Наразі Ліверпуль лідирує в АПЛ, набравши 48 очок у 21 турі.

Байєр під керівництвом Хабі став головною сенсацією поточного сезону. Леверкузенці стабільно лідирують в Бундеслізі та залишаються єдиною командою з топ-5 ліг Європи, яка досі не програвала у нинішній кампанії.